arrow_drop_up arrow_drop_down

VOEDING

Spoiler alert: er bestaat geen wonderdieet.

DE LANGE TERMIJN TELT

Je fysieke staat is een direct resultaat van jarenlange gewoonten. Het is daarom opmerkelijk dat veel mensen zich verslikken in korte-termijn diëten, om vervolgens weer terug te vallen in oude gewoonten — met alle logische gevolgen van dien.


Door niet alleen naar deze en volgende week te kijken (“nog ff twee kilo eraf”), maar ook naar de lange termijn, kun je je vooruitgang veiligstellen. Uiteindelijk willen we een natuurlijke leefstijl creëren waarbij je je goed voelt en je niet het idee hebt dat je alleen maar in hoeft te leveren.

Een leefstijl met ruimte voor lekker eten, een wijntje en een Bossche Bol.


STAPPENPLAN VOEDING

INTAKE

Om te bepalen waar je heen wilt, moet je eerst weten waar je staat. Tijdens de intake (welke we face-to-face of digitaal kunnen doen) kijken we met een open blik naar je huidige situatie en wat je doelen zijn. Meten is weten, dus we nemen je belangrijkste maten op, springen even op de weegschaal, en doen een vetmeting. Zo kunnen we binnen no-time je gemaakte voortgang ook echt zien.

PERSOONLIJK PLAN

Op basis van je intake en doelen, stelt je voedingscoach een persoonlijk plan op. Hierbij houden we ook rekening met je trainingsplan (bijvoorbeeld in de vorm van online coaching).

Onze voedingsplannen zijn persoonlijk en flexibel. Je hebt elke dag de keuze uit meerdere opties, die allemaal aansluiten op je plan, je liefde (of gebrek daaraan) voor koken en wat je lekker vindt. Dus, geen zorgen, we laten je niet heel de week kipfilet met broccoli eten!

VOORTGANG & MONITORING

Een plan is één ding, maar het staat of valt bij de uitvoering. Daarom houden we contact en sturen we waar nodig bij. Bevalt een bepaald recept toch niet? Last van een dipje in de middag, of ‘s avonds toch nog stevige trek? Kleine verbeteringen kunnen een groot verschil maken.


We hebben regelmatig meetmomenten waarop we je voortgang efficiënt kunnen vastleggen. 

DE MOGELIJKHEDEN

VOEDINGSCOACHING

Voor mensen die op zoek zijn naar duurzaam vetverlies — geen tijdelijk dieet, maar focus op gedragscoaching voor permanente, positieve veranderingen in leefstijl.

VOEDINGSPLAN

Geschikt voor bijna iedereen, ideaal als je zelf al goed weet waar je mee bezig bent. 
WIJ GEBRUIKEN COOKIES