arrow_drop_up arrow_drop_down
personal training den bosch

ONLINE COACHING

Of je nu sterker wilt worden, vet wilt verliezen, of “gewoon fit” wilt zijn — De Krachtformule helpt je hierbij.


Dit doen we door ervaring, enthousiasme en wetenschappelijke onderbouwing toe te passen op jouw persoonlijke situatie. 


Let op! Wij doen keihard ons best om je te sterker te maken, maar dat verwachten we van jou dus ook 😅!

START NU

WAT KUN JE VERWACHTEN?

Resultaat gericht trainen

Echte resultaten

Een no nonsense aanpak die wetenschappelijk onderbouwd is

trainingschema den bosch

Trainingsplan

Een trainingsplan op maat dat (continu) bijgewerkt wordt

voedingsbegeleiding den bosch

Voedingsplan

Toegang tot een app met gepersonaliseerde recepten
personal coach den bosch

Altijd antwoord

1-op-1 advies van jouw vaste coach die je helpt in het proces

Nita Kunz recensie

Jer is nu een jaar mijn coach, de beste keuze ooit! Hij heeft me kennis laten maken met powerliften en kan zeggen dat ik dankzij hem verliefd ben geworden op de sport. Nieuwe PR's geven zo'n kick! Waar ik vroeger onzeker was in de sportschool, heb ik dat nu niet meer.


Jer is super geduldig. Ik stel hem veel vragen (ook wel eens dubbel omdat ik het gewoon niet snap) en hij geeft altijd antwoord en probeert het soms op andere manieren uit te leggen.

Nita Kunz

Jeremy Vos personal training den bosch

We're undercover nerds

Met anekdotes kom je een heel eind in de kroeg, maar in de gym tellen meetbare resultaten. De sport- en coachingsindustrie is (helaas) een vergaarbak van quasi-wetenschap, ook wel bro science genoemd: stoere verhalen en anekdotische bewijsvoering zonder onderbouwing. 


De waarheid is minder sexy: sport en voeding zijn nerd material. De wetenschap achter resultaatgericht trainen en goede voeding is met name van biologische aard, met de nadruk op menselijk metabolisme. 


Maar ook natuurkunde speelt een belangrijke rol. Beweging is niets anders dan een samenspel van meerdere natuurkundige principes. Zodra je iets optilt, spelen al deze factoren mee. De hellingshoek, kinetische energie, massatraagheid — het is net of je weer op de middelbare school zit. 


Geen zorgen — wij zorgen dat jij je niet druk hoeft te maken over al die techniek die erachter zit. Tenzij je hierin geïnteresseerd bent natuurlijk, in dat geval duiken we graag de diepte in.

Hoe gaan we dat doen?

Jeremy Vos online coaching

RESULTAAT

Resultaat is een breed begrip, maar heeft hoe dan ook te maken met vooruitgang. Wát vooruitgang precies is, dat verschilt per persoon.


Misschien wil je flink afvallen, misschien wil je je squat PR (persoonlijk record) verhogen, of misschien wil je je weer goed voelen in die bikini van vier jaar geleden. Kan allemaal, aan de hand van onze online coaching.


Wij zijn experts in sterker worden, spiermassa opbouwen en vet verliezen. En dat met behoud van je levenskwaliteit.


Dit doen we door samen te ontdekken welk programma bij jou past. We testen jouw trainingsniveau en gaandeweg optimaliseren we jouw voeding- en trainingsplan. Een plan dat bij jou past houd je immers langer vol en leidt tot betere resultaten.

Online coaching powerliften

TRAINING

Er is geen one-size-fits-all wonderprogramma. Wat voor de één werkt, doet niets voor een ander. Daarom maken wij alleen maar persoonsgebonden maatwerkprogramma’s. Afhankelijk van jouw situatie en doelstellingen.

Je eigen schema, je eigen tempo, je eigen intensiteit.


Zit je met vragen over je training? Wil je bijvoorbeeld weten of je de juiste techniek bij oefeningen gebruikt? Wij helpen je graag. Je kunt namelijk de gewenste coaching zelf kiezen.  

online voedingsbegeleiding

VOEDING

Hoe hard sommige mensen het ook proberen, een slecht dieet kun je niet wegpoetsen in de sportschool. Daarom bieden wij alleen coaching aan in combinatie met voedingsbegeleiding. Voeding vormt dus een fundamenteel onderdeel van onze programma’s.


Je voeding bijhouden is verleden tijd, want je bent vrij om te kiezen. We bieden je begeleiding via een gepersonaliseerde voedingsapp, waarbij resultaat behalen met het behoud van leven(skwaliteit) voorop staat.


De calorieën en macro's zijn afgesteld op jouw doel en wensen. Daarbij leren we je ook de essentiële 'basis' van gezonde voeding en training, zodat je flexibel weet om te gaan met verandering.

Gedrag en leefstijl

GEDRAG & LEEFSTIJL

Een plan is één ding, maar het staat of valt bij de uitvoering. Daarom houden we contact en sturen we waar nodig bij. Je hebt het druk, je bent moe, je hebt honger. We snappen het. Gelukkig zijn er manieren om vermoeidheid, lekkere trek of gewoon 'ff geen zin' te combineren met goed eten en trainen. Wij leren je hoe


Bevalt een bepaald recept niet? Last van een dipje in de middag of ‘s avonds toch nog stevige trek? Kleine verbeteringen kunnen een groot verschil maken. We hebben regelmatig meetmomenten waarop we je voortgang efficiënt vastleggen. 

Onze partners

SRJ Agency

SRJ Agency

Design & branding

Andy Souwer Kickboxing University

Kickboxing gym

Trainstation 073 den bosch

TRAINSTATION073

Personal training centre
Taalstudio Suikers

Taalstudio SUIKERS

(online) Communicatie

C. Derksen

POWERVROUW

Natuurvoeding adviseur

Vitaliteitscoach

Docent

Een krachtige formule die werkt

"Je hebt mij verrast en mijn twijfel gewoon weggeblazen. De kracht die uit gaat van het geloof in je eigen expertise en helder denken daar hou ik van. Ik werk graag met mensen die deze eigenschap bezitten. Dat stimuleert en geeft ruimte om energie te delen en te groeien. Een krachtige formule die werkt."

HET TEAM

Jeremy Vos

JEREMY VOS

Het brein achter De Krachtformule. Bijna obsessief over programmering, zowel van voeding als training. Undercover nerd die meer weet over het menselijk metabolisme dan je huisarts.

Hulp nodig bij het juiste pakket kiezen of graag meer informatie? 

Overtuigd? Start nu!

Online coaching Focus

€ 87,- 

p/m

  • Persoonlijke trainingsschema 


  • Maandelijks aangepaste calorieën en macronutriënten


  • Maandelijks meet en evaluatie moment


Online coaching Peak

€ 107,-

p/m

  • Alles van Focus, En;


  • Wekelijks aangepast trainingsschema

  • Video-analyse en feedback op je training

  • Binnen 24 uur reactie op je vragen

Online coaching PT

€ 157,-

p/m

  • Alles van Peak, En;

  • 1 Personal Training sessie per maand

Liever ontdekken of het wat voor jou is? Start met een maandabonnement!

online coaching Focus

€ 97,- 

per maand

online coaching Peak

€ 117,-

per maand

online coaching PT

€ 167,-

per maand

WIJ GEBRUIKEN COOKIES