arrow_drop_up arrow_drop_down
dietist den bosch

VOEDINGSCOACHING

Makkelijker kunnen we het je niet maken

makkelijk afvallen

Makkelijk winnen, moeilijk verliezen

De weg van de minste weerstand wint, die weg blijkt toch vaak naar tijdelijk resultaat en frustraties te leiden. Niet als het aan de Krachtformule ligt. Van nature zoekt ieder mens de makkelijkste weg, dus die hebben wij voor jou gevonden. 


Gelukkig beseffen steeds meer mensen dat diëten niet werkt. Een leefstijl die ‘normaal’ voelt: lekker in je vel, zonder veel in te leveren.  Daar zorgen wij voor.

Wat er zo fijn aan is?

Voedingscoach den bosch

Zelf kiezen wat je eet

Persoonlijk voedingsplan den bosch

Afgestemd op jou

afvallen zonder dieet

Geen calorieën bijhouden

Sheila H.

(Sport) jongerenconsulent

gemeente Den Bosch

 

Ik voel mezelf weer lekker en kan/durf kleding aan die ik vijf maanden geleden nog niet aandurfde. Ik ben niet alleen met plezier nu aan het sporten, nu heb ik ook heerlijke gerechten waarbij ik ook nog eens afval!

Zelf kiezen wat je eet

Onze aanpak is gericht op het behalen van resultaat met het behouden van je levenskwaliteit (een lekker wijntje op vrijdag bijvoorbeeld).


Wij willen graag dat jij flexibel blijft en zelf kan kiezen wat je eet. Zo krijg je bij ons toegang tot een app waarbij je de keuze hebt uit vele recepten. Geen oersaaie rijst met kip en broccoli, maar lekkere en gezonde recepten waarvan de meeste binnen 10 minuten op tafel staan.


Disclaimer: het kan zomaar gebeuren dat jouw gezonde leefstijl enorm gewaardeerd wordt door je partner en/of gezin en zij nu ook graag met jou willen meedoen.

voedingscoach den bosch

Afgestemd op jou

Iedereen heeft andere doelstellingen, andere motivaties en een andere benadering nodig. Deze persoonlijke benadering zie je terug in alles wat

De Krachtformule doet. Geen one-size-fits-all, maar echt maatwerk.


Daarom zijn de caloriebehoefte, macronutriënten, het aantal maaltijden en recepten in de app afgestemd op jou. De maaltijden zijn vaak makkelijk te bereiden, lekker en bieden jou genoeg voedingsstoffen. 

Afvallen zonder calorieën tellen

Geen calorieën bijhouden

Het is door en door bewezen dat strikte voedingsschema's geen duurzaam effect hebben voor een gezondere levensstijl. En zeg eerlijk, wie vindt calorieën tellen nou echt fijn? 


Wij zorgen ervoor dat dat verleden tijd is, zodat jij je naast sport en 'gezonde' voeding meer tijd overhoudt voor dingen die echt belangrijk zijn. Zoals je werk, je partner, je vrienden en misschien wel het uitlaten van je hond of knuffelen van je konijn.

het beste dieet

Wij leren jou hoe

Als mens hebben we regelmatig met wat obstakels te maken. Omstandigheden die veranderen, je fijne baas die jou een aantal uur laat overwerken of misschien die te leuke vrienden die weten met welke woorden ze jou kunnen overhalen om toch mee de stad in te gaan naar je favoriete restaurant.


Het voedingsplan hoeft vaak niet te veranderen, maar we leren je ook de

basics van gezond eten en drinken, zodat het op de lange termijn een

tweede natuur voor je wordt om de juiste keuzes te maken.

Onze partners

SRJ Agency

SRJ Agency

Design & Branding
Trainstation073 den bosch

Trainstation073

Personal training centre
Taalstudio Suikers Den Bosch

Taalstudio SUIKERS

(online) communicatie

De lange termijn telt

Door niet alleen naar deze en volgende week te kijken (“nog ff twee kilo eraf"), maar ook naar de lange termijn, kun je je vooruitgang veiligstellen. Uiteindelijk willen we een natuurlijke leefstijl creëren waarbij je je goed voelt en je niet het idee hebt dat je alleen maar hoeft in te leveren. Een leefstijl met ruimte voor lekker eten, een wijntje en een Bossche Bol.  

Maar ook een leefstijl met automatismen en gewoonten die bijdragen aan een fit gevoel, bakken energie en een zichtbare bicep, tricep of gluteus maximus.

Afvallen voedingsapp

Voeding Essentieel

Persoonlijk voedingsplan

De eerste voedingsapp die gezond en lekker eten makkelijk maakt voor jou.

Maandelijkse meetup

Voor kennisoverdracht, evaluatie en progressiemeting.

Coach in je broekzak

1 WhatsAppje of telefoontje verwijderd van je coach.

Tips & Tricks

Handige tips, tricks en informatie over omgaan met voeding.

v.a. €67 per maand
NU STARTEN


Hulp nodig bij het juiste pakket kiezen of graag meer informatie?

Maandje proberen? Of 3 maanden er tegen aan!

VOEDING ESSENTIEEL

KWARTAAL

€ 67,-
p/m

Geschikt voor bijna iedereen, ideaal als je zelf al goed weet waar je mee bezig bent. Persoonlijke begeleiding gericht op het behalen van jouw doelstellingen.


  • Persoonlijk voedingsplan via een APP


  • Maandelijks consult voor kennisoverdracht, evaluatie en progressiemeting;
VOEDING ESSENTIEEL

MAAND

€ 77,-
p/m

Geschikt voor bijna iedereen, ideaal als je zelf al goed weet waar je mee bezig bent. Persoonlijke begeleiding gericht op het behalen van jouw doelstellingen.


  • Persoonlijk voedingsplan via een APP


  • Maandelijks consult voor kennisoverdracht, evaluatie en progressiemeting;                                       

FAQ

Ik wil graag eerst een intake/gesprek met een coach voor ik start kan dat?

Ja dat kan zeker! Dat kan via het contactformulier op onze website, een whatsapp berichtje via de whatsapp button op de website of een email te sturen naar info@dekrachtformule.nl

Hoe verloopt het traject?

We starten met een uitgebreide intake, op basis hiervan weten we wat jouw wensen en huidige 'niveau' is waar een specifiek traject omheen gebouwd wordt. Gaande het traject ontdekken we tijdens maandelijks evaluatie momenten wat wel of niet werkt, daarmee kunnen we verder de aanpak optimaliseren zodat we de juiste richting in blijven gaan.

Het traject heeft verder in de basis wat fundamentele overeenkomsten. Zoals het begeleiden via de applicatie, de maandelijkse metingen en informatie/educatie. Verdere hulp en coaching is op basis van wat jij als cliënt nodig hebt, dat varieert natuurlijk per persoon.

Is er korting mogelijk?

JA, De volgende kortingen hanteren wij:
- Korting bij een 3 maanden traject van maar liefst €10 per maand, daarbij krijg je bij een 3 maanden traject die optie om de voedingsapp te blijven gebruiken zonder uitgebreide coaching voor een klein bedrag per maand
- Veteranen, 65+ 'ers en mensen die werken in de zorg krijgen 10% korting op elke dienst die wij bieden

                                   
WIJ GEBRUIKEN COOKIES