arrow_drop_up arrow_drop_down
Jeremy Vos van De Krachtformule

Over De Krachtformule

Wij zijn expert in sterker worden, spiermassa opbouwen en vet verliezen en dat met behoud van je leven(skwaliteit)

De Krachtformule is spiksplinternieuw (opgericht op 1 januari 2020), maar teert op vergaande expertise en ervaring. 

De Krachtformule is speciaal ontwikkeld voor (kracht)sporters (zonder specialistische kennis) die ontevreden zijn over het beeld in de spiegel, hun gezondheid en prestaties.


Fit zijn, meer kilo’s tillen of vet verliezen. Je voelt dat je er nu echt klaar voor bent. Het moment om bij de Krachtformule te beginnen is daar. Onze persoonlijke aanpak is de enige manier voor blijvend resultaat. Factoren als leeftijd en metabolisme spelen mee, net zo goed als je thuissituatie en mindset. Bij de gratis intake komen we aan de hand daarvan tot voedings- en trainingsdoelen. Intenties zijn het begin, maar wij willen dat je zichtbare resultaten behaalt.


Als jij ons de ‘wat’ geeft, leren wij je de ‘hoe’. 


Wij drillen je niet op militaire wijze (tenzij je dat graag wilt), maar geven je nieuwe inzichten. Als jij af en toe op een vrijdag een bittergarnituurtje of wijntje bestelt, dan snappen we dat. Genieten hoort erbij! Maar je inzet is bepalend voor een nieuwe leefstijl en daar begeleiden we je in. Dan voelt het nooit meer als ‘volhouden’, maar leef je een beter leven. 


Want dat is waar wij naar streven. Een gezonde geest in een gezond lichaam, op basis van expertise en wetenschappelijke onderbouwing. We zijn constant op zoek naar nieuwe manieren om het beste in jou naar boven te halen. Ook wij zijn nooit uitgeleerd. Misschien zie je hier de rode draad wel: even ‘kort en krachtig’ je best doen, werkt niet voor een levenslange verandering. 

Dit zijn wij dan

Jeremy Vos

JEREMY VOS

"Jer is oprecht geïnteresseerd en heeft oog voor detail/persoon/situatie. Hij is niet bang om jou te confronteren, zodat je kunt groeien. Hij laat mensen boven zichzelf uit stijgen. Super grappig ook, als je z'n humor oppikt." 

Over ons Kim Daane

KIM DAANE

"Kim is altijd super enthousiast en er valt altijd wat te praten met haar. Daarnaast zal ze je altijd motiveren om door te gaan en weet ze door het verleden wat het kost om af te vallen en een gezonde leefstijl te ontwikkelen."


WIJ GEBRUIKEN COOKIES